Ervaringen

Klanten geven WOZ-Consultants gemiddeld een:
8,5

Gebaseerd op 168 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Schrijf een review
8,5
8,6
8,6
8,4
96%Beveelt wozconsultants.nl aan.
Aantal beoordelingen: 168Filter op gemeente:Portfolio bedrijfspanden

Nico Dassen uit Ulestraten

| 03 december 2018

Woning

Waardeverlaging: ? 102000

"De verlaging van de WOZ waarde van de woning is veel hoger dan ik had verwacht."

9
9
10
10
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt.

Met vriendelijke groet,

Team WOZ-Consultants

Jacques Saes uit Weert

| 03 december 2018

Woning

"Bedankt voor de hulp!"

8
8
8
8
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt.

Met vriendelijke groet,

Team WOZ-Consultants

Johan van de Ruit uit Breda

| 03 december 2018

Bedrijfspand

Waardeverlaging: €282.000,-

"Er is nauwelijks communicatie of geen geweest over de procedure. Er is slechts gekeken naar technische argumenten, zoals stichtingskosten en BTW. Zelf dienen wij nu de procedure voort te zetten om uit te komen op een lagere WOZ."

6
6
5
4
6
Nee

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat u de communicatie van onze zijde niet goed vindt. Wij doen ons uiterste best zo goed mogelijk de communiceren.

Uit jurisprudentie blijkt dat wanneer er stichtingskosten zijn de WOZ-waarde op basis van de stichtingskosten vastgesteld kunnen worden. Dit hebben wij dan ook gedaan. Mocht u het niet eens zijn met de verlaging, ondanks dat de WOZ-waarde met ca. 300.000 is verlaagd, dan leggen wij u dit graag uit. Wij leggen u graag per mail of telefonisch uit hoe wij tot deze waarde zijn gekomen. Mocht u hier prijs op stellen dan kunt u ons mailen zodat wij contact met u op kunnen nemen of ons bellen.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Samantha Willemsen uit Woudenberg

| 03 december 2018

Woning

"Het eindoordeel hebben wij helaas nog niet mogen ontvangen van de gemeente. Voor wat jullie tot nu toe gedaan hebben en de communicatie verliep heel vlot"

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mevrouw,

Vriendelijk dank voor uw mooie beoordeling. De gemeente heeft inmiddels uitspraak op bezwaar gedaan. Deze uitspraak staat in uw online dossier, welke u zelf met de bij u bekende inloggegevens kunt raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust nog even contact met ons op. Fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

albert bijnen uit Beesel

| 03 december 2018

Woning

Waardeverlaging: €34.000,-

"Nu al 4 jaar op een rij met woz-consultance een bezwaarschrift tegen te hoge woz waarde ingediend.elk jaar is dit met succes afgerond met forse verlagingen van de woz waarde."

10
10
10
9
10
Ja

Herman van Heemstra uit Hilversum

| 02 december 2018

Woning

Waardeverlaging: 223,00 euro

"Gewoon goed gedaan"

8
8
8
8
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Wat fijn om te horen! Wij willen u vriendelijk danken voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

JWMM Diels uit Roermond

| 01 december 2018

Woning

Waardeverlaging: €97,-

"Zonder bemoeienis goed resultaat"

9
9
10
10
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer, mevrouw,

Wij willen u vriendelijk danken voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Ad Goltstein uit BEEK LB

| 30 november 2018

Woning

Waardeverlaging: Bericht gehad van verlaging, geen bedrag.

"Het werk van WOZ-Consultants is prettig verlopen en met een voor mij onverwacht positief resultaat."

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Wat fijn om te horen! Wij willen u vriendelijk danken voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

piet de Klijn uit STEYL

| 30 november 2018

Woning

Waardeverlaging: 81000 euro

"Uitstekend, nooit verwacht, dank u wel."

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw fijne beoordeling.

Een fijne dag toegewenst en wellicht kunnen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Jo Hanssen uit Landgraaf

| 30 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €20,-

"Perfecte afhandeling"

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer, mevrouw,

Vriendelijk dank voor uw fijne beoordeling.

Een fijne dag toegewenst en wellicht kunnen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants
Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak