Ervaringen

Klanten geven WOZ-Consultants gemiddeld een:
8,5

Gebaseerd op 178 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Schrijf een review
8,5
8,6
8,6
8,4
98%Beveelt wozconsultants.nl aan.
Aantal beoordelingen: 178Filter op gemeente:WoningenBedrijfspanden

Angelique van Geel uit Moorveld

| 04 maart 2017

Woning

Waardeverlaging: €33,-

"Zeer tevreden over correcte afhandeling"

9
9
8
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mervouw van Geel,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Peter van Bokhorst uit Soest

| 10 januari 2017

Woning

"Persoonlijk is mijn ervaring uit het verleden met WOZ goed. Recentelijk heeft de WOZ naar volle tevredenheid de waarde van de woning van mijn schoonouders naar beneden kunnen stellen."

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer van Bokhorst,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

K. van Galen uit Breda

| 09 januari 2017

Woning

Waardeverlaging: ? 34.000,=

"Verlaging WOZ-waarde i.v.m. te betalen erfbelasting is zeer deskundig en accuraat afgehandeld. Prima communicatie zowel per mail / telefoon / en persoonlijk contact met kantoor Etten Leur."

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer/mevrouw van Galen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

P.W. Bal uit Heemstede

| 09 januari 2017

Woning

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer/mevrouw Bal,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Paul Hohner uit Bloemendaal

| 09 januari 2017

Woning

Waardeverlaging: 297,10

"Ben van mening dat er goed onderhandeld is. Er zou mogelijk meer in gezeten hebben gezien de toestand van het huis, maar de waarde van de grond in deze gemeente is zodanig hoog dat dit nauwelijks realistisch is te noemen. "

9
9
10
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Beste heer Hohner,

Dank voor uw mooie beoordeling. Ja de gemeente Bloemendaal past ongeveer de hoogste grondprijs van Nederland toe. Helemaal weerleggen lukt zelfs ons niet helaas.

Frans van Dusseldorp uit Voorburtg

| 09 januari 2017

Woning

Waardeverlaging: €23,-

"Goed gedocumenteerd en uitvoerig bezwaar tegen te hoge vaststelling. Vergeleken met omliggende woningen spring ik er bijzonder gunstig uit. "

9
9
9
7
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer van Dusseldorp,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Petra Konings uit Nederweert

| 09 januari 2017

Woning

"Zeer goede ervaringen met verschillende objecten."

9
8
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mevrouw Konings,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

B Bentvelzen uit Wormerveer

| 08 januari 2017

Woning

Waardeverlaging: 20.000,-

"Soms niet echt duidelijk over de status van dossier, je krijgt een mail als er iets veranderd is maar soms niet duidelijk over de volgende stap. Buren hadden zelf bezwaar gemaakt over woz en die hadden 2,5 maand eerder antwoord dan ons. Toen gebeld naar jullie en word gezegd dat jullie wachten op een zitting van Zaanstad. Misschien handig om zo iets te melden"

8
8
8
7
8
Ja

Berend J de Ruiter uit Zwolle

| 06 januari 2017

Woning

Waardeverlaging: Circa 50.000-

"Prima afhandeling"

8
8
9
7
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer de Ruiter,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Erik-Jan Driessen uit Zwolle

| 06 januari 2017

Woning

8
8
8
8
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer Driessen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij vinden het fijn dat u onze dienstverlening waardeert en dat u de samenwerking als goed hebt ervaren. Een mooi compliment.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants
Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak