Contact opnemen met onze klantenservice

De klantenservice is op werkdagen beschikbaar van 9:00 uur t/m 12:00 uur. Onze medewerkers helpen u graag.

Vestigingsadres
Industrieweg Oost 21
6662 NE Elst

Postadres
Postbus 2061
6802 CB Arnhem


WOZ-Consultants is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met nummer 54056845. BTW nummer: NL8511.38.226.B01 | Bankrelatie: NL23RABO0346428351 BIC:RABONL2U

Contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

WOZ-Consultants

WOZ-Consultants is succesvol uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het juist laten vaststellen van de WOZ-waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden belastingplichtigen geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde.

  • Samenwerking met taxateurs en makelaars door heel Nederland

    Wij hebben een exclusieve samenwerking met meer dan 70 taxateurs en makelaarskantoren verspreid door heel Nederland. Wij geloven namelijk in de kracht van plaatselijke kennis en ervaring.

  • Wij werken enkel voor belastingplichtigen

    Wij verlenen onze diensten niet aan lokale overheden. Hierdoor kunnen wij objectief uw WOZ-waarde op juistheid beoordelen, zonder dat belangenverstrengeling ontstaat.

  • Taxatiebureau De Juiste Waarde B.V.

    Om diverse taxatie technische vragen vanuit de markt beter te kunnen bedienen is het taxatiegedeelte afgesplitst en ondergebracht in taxatiebureau De Juiste Waarde B.V.. WOZ-Consultants en De Juiste Waarde B.V. werken nauw samen, ieder vanuit zijn eigen discipline, om er voor te zorgen dat er een maximaal resultaat voor de klant wordt behaald.

Jos Oosters

Jos Oosters

Directeur
Janine Keijman

Janine Keijman

Jurist
Pim Reichwein

Pim Reichwein

Juridisch medewerker
Karin Beekhuizen

Karin Beekhuizen

Financieel manager
Berber Kleijer

Berber Kleijer

Juridisch medewerker
Bas Consenheim

Bas Consenheim

Medewerker waardebepaling
Mark Kanselaar

Mark Kanselaar

Juridisch medewerker
Koen van Ophoven

Koen van Ophoven

Juridisch medewerker