WOZ accountants

Als accountant of belastingadviseur verbetert u uw dienstverlening door samen met uw klant en WOZ-Consultants de WOZ waarde van het bedrijfspand goed onder de loep te nemen.

Accountants helpen met besparen

Als accountant of belastingadviseur verbetert u uw dienstverlening door samen met uw klant en WOZ-Consultants de WOZ waarde van het bedrijfspand goed onder de loep te nemen. In veel gevallen heeft de gemeente deze namelijk te hoog vastgesteld. WOZ-Consultants maakt graag bezwaar tegen onjuiste WOZ waarden.

Te hoge WOZ waarde

Te hoge WOZ waarden komen veel voor doordat het vaststellen van de WOZ waarden van bedrijfspanden een ingewikkeld proces is. Het taxeren van bedrijfspanden is een vak apart dat extra lastig wordt gemaakt door allerlei juridische uitzonderingen. Daardoor aanvaardt u de WOZ waarde van een bedrijfspand al snel als vaststaand gegeven.

Met een lagere WOZ waarde van het bedrijfspand betaalt uw klant minder OZB en andere gemeentelijke belastingen. Ook heeft een lagere WOZ waarde gevolgen voor het bedrijfsresultaat. Daarmee bepaalt de WOZ waarde ook de hoogte van de vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

Samenwerken met WOZ-Consultants

Neem contact op via onderstaand formulier om samen te kijken hoe we al uw klanten een gratis WOZ-bezwaar kunnen aanbieden.

Samenwerken met WOZ-Consultants?

WOZ-Consultants werkt met diverse marktpartijen samen, zoals accountantskantoren, notariskantoren, makelaars en hypotheekverstrekkers. Door onze gezamenlijke inspanningen zijn al ruim 100.000 objecten in waarde verlaagd.

Wat kunt u voor uw klant betekenen?

U biedt uw klanten een uitstekende service door een samenwerking met ons aan te gaan. U en uw klant hebben op elk moment inzage in het dossier, middels onze WOZ-applicatie “WOZ-4All’. Wijzigt er iets in het dossier, dan ontvangen u en uw klant hierover via e-mail een bericht. Zo blijft u op de hoogte van de vorderingen in het dossier.

Wilt u meer informatie, een afspraak bij u op kantoor of direct aan de slag met de WOZ? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.