WOZ bezwaar agrarisch vastgoed

Wij helpen u met het verlagen van de WOZ-waarde van uw agrarisch vastgoed.

  • No cure no pay
  • U kunt bezwaar aanvragen binnen 6 weken na dagtekening
  • Onze taxateurs controleren of de WOZ-waarde te hoog is

WOZ-bezwaar voor agrarisch vastgoed

Onder agrarisch onroerend goed vallen veel soorten WOZ-objecten, zoals boerderijen, kassen, tuincentra en maneges. Het vaststellen van de WOZ-waarde van agrarisch vastgoed is zeer specialistisch werk. In veel gevallen zijn deze objecten te hoog getaxeerd, omdat er vaak bijzondere vrijstellingen van toepassing zijn. Daarnaast is er een keur aan jurisprudentie aanwezig welke uitzonderingen bevatten op de geldende regels. WOZ-Consultants heeft taxateurs in dienst die zich deze materie eigen hebben gemaakt.

Met een lagere WOZ-waarde betaalt u minder OZB, minder waterschapsbelasting en minder vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Ook kan een lagere WOZ-waarde positieve gevolgen hebben voor uw bedrijfsresultaat.

No cure, no pay

Bij een verlaging van de WOZ-waarde betaalt de gemeente, via een wettelijke regeling, onze kosten. Zelf betaalt u slechts 40% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel voor het desbetreffende jaar. Lukt het ons niet om de WOZ-waarde te verlagen? Dan nemen wij ons verlies en brengen wij geen kosten bij u in rekening.

Voor wie?

  • Ondernemers in de agrarische sector

Informatiesheets

Open de factsheets en bekijk onze referenties, feitjes en voordelen per categorie.

factsheet_agrarisch
Agrarisch