Zakelijke klanten

Eigenaar bedrijfspand

U bent eigenaar van een bedrijfspand. De WOZ waarde van het pand bepaalt de hoogte van diverse belastingen en heffingen. Bezwaar maken tegen de WOZ waarde kan een flinke besparing opleveren.

Lees verder

 

      

Belegger in vastgoed

U bent eigenaar van meerdere panden. Als de WOZ waarden te hoog zijn vastgesteld betaalt u te veel belasting. Wij kunnen uw (verhuurde) panden taxeren en maken, indien nodig, bezwaar tegen een te hoge WOZ waarde.

Lees verder

 

Huurder bedrijfspand

U huurt een bedrijfspand. De WOZ waarde van het pand dat u huurt bepaalt de hoogte van de OZB-gebruikersaanslag. Ook als huurder kunt u bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ waarde.

Lees verder

 

 

Woningcorporatie

U vertegenwoordigt een woningcorporatie. Gemiddeld 15% van het corporatiebezit is te hoog gewaardeerd. Bezwaar maken tegen de WOZ waarden levert een blijvende besparing op.

Lees verder

 

Agrarisch vastgoed

U bezit agrarisch onroerend goed. Met een te hoge WOZ waarde betaalt u te veel gemeentelijke lasten. De correcte waarde bepalen is specialistisch werk. Laat ons gratis uw WOZ waarde op juistheid beoordelen. 

Lees verder

 

 

Notaris

U bent notaris. Bij de vaststelling van de erfbelasting speelt de hoogte van de WOZ waarde een grote rol. Verleen uw client een extra service door ons een gratis WOZ-check uit te laten voeren. 

Lees verder

 

Incourant vastgoed

U bent eigenaar van een voetbalstadion, ziekenhuis, brandweerkazerne of ander bijzonder pand? WOZ-Consultants is gespecialiseerd in incourant vastgoed. Bezwaar maken is al snel lucratief.

Lees verder

 

Accountants

Het vaststellen van de WOZ waarden van bedrijfspanden kan ingewikkeld zijn. Accountants nemen de waarde vaak als vaststaand feit aan. Hierdoor kan uw client te veel belasting betalen. Verleen uw clienten een extra service door de WOZ-check aan te vragen. 

Lees verder

 

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak