Werkwijze

Bekijk de video

 

 

 

No cure no pay

Wij geloven in resultaat, daarom werken wij via het no cure no pay beginsel. Dit houdt in dat wij alleen onze kosten betaalt krijgen als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld. Hierdoor zijn wij zeer kritisch bij het beoordelen van de WOZ check. Als het ons niet lukt om de WOZ waarde te verlagen dan brengen wij geen kosten bij u in rekening. Verlaagt de gemeente de WOZ waarde dan betalen zij via een wettelijke regeling onze kosten. Gaat het om een WOZ object niet zijnde de eigen woning dan betaalt u, bij een verlaging van de WOZ-waarde, eenmalig 25% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel. 


Transparant

Onze applicatie WOZ4all zorgt ervoor dat u ten alle tijde kunt inloggen om de voortgang van uw dossier te bekijken. Alle documenten welke verstuurd en ontvangen worden kunt u hierin terugvinden. Daarnaast ontvangt u ook bij wijzigingen in het dossier een automatisch gegenereerde e-mail. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

 

Exclusief netwerk

Wij geloven in de kracht van plaatselijke kennis en ervaring. Daarom hebben we een exclusieve samenwerking met meer dan 60 taxateurs en makelaarskantoren door heel Nederland. Wij borgen een eenduidige "WOZ-Consultants" aanpak. De taxateurs hebben allen de cursus "WOZ waarde in de praktijk" van WOZ-Consultants gevolgd. Aanvullend op de cursus volgt elke taxateur een online training via onze applicatie in het juist bepalen van WOZ waarden. 

 

Elke aangesloten makelaar is een specialist op het gebied van het beoordelen en verlagen van WOZ waarden. Hierdoor verzekeren we ons van de beste taxaties.

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak