WOZ waarde & compensatie woningen in aardbevingsgebied Groningen

Over aardbevingsschade in Groningen

Huiseigenaren in het Groningse aardbevingsgebied kunnen in 2020 een vergoeding krijgen voor de waardedaling van hun woning. De hoogte van de compensatie is per postcodegebied vastgesteld en kan oplopen tot meer dan 10% van de WOZ-waarde.
 
Mijn WOZ-waarde gratis op juistheid laten controleren 

Voor een juiste vergoeding is het van belang dat u zeker weet dat uw WOZ-waarde juist is en zeker niet te laag. Een te lage WOZ-waarde zou namelijk resulteren in een onjuiste compensatie voor de aardbevingsschade.
 
WOZ-Consultants controleert uw WOZ-waarde en maakt indien nodig namens u bezwaar. Verhoogt de gemeente de WOZ waarde, dan neemt ook de omvang van de aan u te vergoeden aardbevingsschade toe.

 

Onze kosten worden bij een toewijzing van het bezwaar door de gemeente voldaan op basis van het besluit proceskostenvergoeding bestuursrecht. Blijkt uw WOZ-waarde na controle juist of lukt het ons niet om de WOZ waarde te verhogen dan zijn alle kosten voor onze rekening. U kunt er dus alleen maar financieel op vooruit gaan! 
 
Interactieve kaart met compensabele woningen 
In de interactieve kaart van de provincie Groningen zijn alle woningen gearceerd welke in aanmerking komen voor de compensatieregeling. Door het opzoeken van uw woning weet u voor welk vergoedingspercentage u in aanmerking komt en kunt u direct doorklikken voor het indienen van het WOZ-bezwaar.

 

 

 

 

Neemt u in geval van vragen over de procedure gerust telefonisch contact met ons op. 

 

Belangrijke informatie van de Rijksoverheid: 

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak