WOZ-waarde en de accountant

Accountants helpen met besparen

Als accountant of belastingadviseur verbetert u uw dienstverlening door samen met uw klant en WOZ-Consultants de WOZ waarde van het bedrijfspand goed onder de loep te nemen. In veel gevallen heeft de gemeente deze namelijk te hoog vastgesteld. WOZ-Consultants maakt graag bezwaar tegen onjuiste WOZ waarden. 

 

Te hoge WOZ waarde

Te hoge WOZ waarden komen veel voor doordat het vaststellen van de WOZ waarden van bedrijfspanden een ingewikkeld proces is. Het taxeren van bedrijfspanden is een vak apart dat extra lastig wordt gemaakt door allerlei juridische uitzonderingen. Daardoor aanvaardt u de WOZ waarde van een bedrijfspand al snel als vaststaand gegeven.

 

Met een lagere WOZ waarde van het bedrijfspand betaalt uw klant minder OZB en andere gemeentelijke belastingen. Ook heeft een lagere WOZ waarde gevolgen voor het bedrijfsresultaat. Daarmee bepaalt de WOZ waarde ook de hoogte van de vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

 

Samenwerken met WOZ-Consultants

Neem contact op met één van onze medewerkers om samen te kijken hoe we al uw klanten een gratis WOZ-bezwaar kunnen aanbieden. Bel hiervoor: 026-4721076 of meld u online aan.

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak