Taxateurs

Netwerk van taxateurs

Voor de behandeling van alle bezwaar- en beroepdossiers heeft WOZ-Consultants een exclusieve samenwerking met meer dan 60 taxateurs en makelaarskantoren door heel Nederland. Zo zijn de meeste objecten binnen 30 minuten aan te rijden door onze taxateurs en is plaatselijke kennis en ervaring gegarandeerd.

 

Klik hier voor een overzicht van de aangesloten makelaars en taxateurs.

 

Voordelen van samenwerken met WOZ-Consultants

Taxaties die WOZ-Consultants nodig heeft bij de onderbouwing van een bezwaar- of beroepsprocedure brengen we graag onder bij een lokale taxateur. U kent de waardebepalende factoren van uw omgeving tenslotte het beste.

U kunt uw klanten beter van dienst zijn met een samenwerkingsverband met WOZ-Consultants. Als een klant van u bezwaar wilt maken tegen een te hoge WOZ waarde, nemen wij uw klant graag de zorg uit handen door dit bezwaar bij de gemeente aan te tekenen. We betrekken u graag bij de taxatie van de woning en vergoeden uw kosten.

WOZ-Consultants biedt alle aangesloten taxateurs een cursus "WOZ waarde in de praktijk" aan waarin zowel het juridisch kader, de objectafbakening alsook veel praktijkvoorbeelden worden behandeld. In aanvulling daarop biedt WOZ-Consultants de taxateur ook nog een training in het beoordelen en verlagen van WOZ waardes met behulp van de webbased software en taxatiemodellen.

 

Contact over samenwerking

Bent u makelaar en/of taxateur en wilt u meer weten over een samenwerking met WOZ-Consultants, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie: 026-4721076.

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak