Start kosteloos WOZ-bezwaar

SNS, onderdeel van de Volksbank, werkt samen met WOZ-Consultants voor het indienen van WOZ bezwaar. Dit betekent dat je via de SNS terecht komt bij WOZ-Consultants. SNS speelt dus geen rol meer vanaf het moment dat de aanvraag is gestart. SNS ontvangt een vergoeding van WOZ-Consultants voor een eventueel succesvol bezwaar.

Kosteloos WOZ bezwaar maken – WOZ Check

Wilt u minder belasting betalen? Doe de WOZ Check

Laat ons kosteloos namens u bezwaar aantekenen tegen de WOZ-waarde. Wij zorgen dat een goed gemotiveerd bezwaarschrift naar de gemeente wordt verzonden. Hierdoor heeft u meer kans op een verlaging van de WOZ-waarde.

  • Kosteloos WOZ-bezwaar

    Verlaagt de gemeente de WOZ waarde, dan kent zij ook een proceskostenvergoeding toe. Dit dekt onze kosten. U betaalt, als het uw eigen woning betreft, niets. 85% succesvol.

  • Kennis en ervaring

    Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van de wet WOZ en alle overige lokale belastingen. Inmiddels zijn meer dan 100.000 WOZ-waarden van woningen en bedrijfspanden verlaagd.

  • Uw WOZ-dossier is online toegankelijk via onze applicatie “WOZ4all”. Alle documenten zijn veilig opgeborgen in de cloud. Per e-mail houden wij u regelmatig op de hoogte  van de voortgang van uw dossier.