Samenwerking

WOZ-Consultants werkt met diverse marktpartijen samen, zoals accountantskantoren, notariskantoren, makelaars en hypotheekverstrekkers. Door onze gezamenlijke inspanningen zijn al ruim 75.000 objecten in waarde verlaagd.

 

Binnen de samenwerking ondersteunt WOZ-Consultants de marktpartijen met diverse marketinginstrumenten. Afhankelijk van de samenwerkingsvorm welke u kiest, verzorgt WOZ-Consultants de juridische en/ of taxatietechnische behandeling van het dossier. In onze  brochure treft u informatie aan over de twee mogelijke samenwerkingsvormen. Ook staat in de brochure het verdienmodel per samenwerkingsvorm omschreven.

 

Wat kunt u voor uw klant betekenen?

U biedt uw klanten een uitstekende service door de samenwerking met WOZ-Consultants aan te gaan. U en uw klant hebben op elk moment inzage in het dossier, middels onze WOZ-applicatie "WOZ-4All'. Wijzigt er iets in het dossier, dan ontvangen u en uw klant hierover via e-mail een bericht. Zo blijft u op de hoogte van de vorderingen in het dossier.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak bij u op kantoor of direct aan de slag met de WOZ? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Voor direct telefonisch contact, kunt u ons bereiken via telefoonnummer 026-4721076.

 

Bedrijfsnaam *

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling:
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak