WOZ-bezwaar incourant vastgoed

Incourant vastgoed

WOZ-Consultants is gespecialiseerd in het taxeren van incourant vastgoed. Incourant vastgoed zijn gebouwen die moeilijk vergelijkbaar zijn met gebouwen in de omgeving. Hierbij valt onder andere te denken aan voetbalstadions, ziekenhuizen en brandweerkazernes. Bezwaar maken tegen de WOZ waarde van deze bijzondere categorie van gebouwen is een vak apart.

 

Met een lagere WOZ waarde van uw pand betaalt u minder OZB, minder waterschapsbelasting en minder vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Ook kan een lagere WOZ waarde postitieve gevolgen hebben voor uw bedrijfsresultaat.

 

Argumenten WOZ-bezwaar

Voor het taxeren van dit soort objecten is zeer veel kennis nodig. Voor elk type object wordt een andere taxatiewijzer gebruikt. Per type taxatiewijzer kunnen verschillende elementen verkeerd worden toegepast door de gemeente. Twijfelt u of de WOZ waarde juist is? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens, wij helpen u graag verder.

 

Procedure WOZ-bezwaar

WOZ-Consultants heeft namens vele eigenaren van incourant vastgoed succesvol bezwaar gemaakt tegen de hoogte van de WOZ waarde. Voordat wij namens u bezwaar aantekenen beoordelen onze taxateurs gratis of de WOZ waarde te hoog is. Als uit deze beoordeling blijkt dat de WOZ waarde te hoog is vastgesteld kunnen wij namens u bezwaar indienen tegen de WOZ-beschikking bij de gemeente. Hiervoor dient u WOZ-Consultants te machtigen. Na ontvangst van de machtiging, de overeenkomst en een kopie van het aanslagbiljet tekenen wij namens u bezwaar aan.

 

Kosten

Bij een verlaging van de WOZ waarde betaalt de gemeente, via een wettelijke regeling, onze kosten. Zelf betaalt u slechts 25% van het lokale behaalde belastingvoordeel excl. BTW voor het desbetreffende jaar. Lukt het ons niet om de WOZ waarde te verlagen? Dan nemen wij ons verlies en brengen wij geen kosten bij u in rekening!

 

Inschrijven

Wilt u de WOZ waarde laten controleren op juistheid? Uiteraard is het ook mogelijk om u via e-mail of telefonisch aan te melden.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie te krijgen over de bezwaarprocedure? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

 

Downloads

Voor het downloaden van de machtiging, overeenkomst of onze flyer klik hier.

 

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak