Ervaringen

Klanten geven WOZ-Consultants gemiddeld een:
8,5

Gebaseerd op 168 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Schrijf een review
8,5
8,6
8,6
8,4
96%Beveelt wozconsultants.nl aan.
Aantal beoordelingen: 168Filter op gemeente:Portfolio bedrijfspanden

Jan Heuvelmans uit Velden

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: 29.000 ?

"Het contact is goed en adequaat geweest. Wel vind het verschil tussen de door U genoemde/bepaalde WOZ waarde van 289.000 en de uiteindelijk door Bsgw aangepaste WOZ waarde van 356.000 nogal groot. Mvg Jan Heuvelmans"

8
n.v.t.
9
9
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij gaan nog beoordelen of het kansrijk is om in beroep te gaan. We houden u op de hoogte!

Hartelijke groet,
Team WOZ-Consultants

c nies uit Nederweert

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: van 298000 naar 281000

"Groot nadeel was dat het zolang duurde allemaal.Ik had vernomen dat het meteen via de gemeente veel sneller was gegaan.Dat zei de gemeente en diegene die is komen taxeren.(die was ook via de gemeente).Verder hebben jullie me goed behandeld,maar volgende keer ga ik rechtstreeks naar de gemeente.Dat is de rede waarom ik nee heb ingevuld bij beveelt u WOZ-consulants aan.Bedankt voor u hulp.Groetjes."

8
8
9
7
8
Nee

Roy Habets uit Maastricht

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €10.000,-

"Goed geregeld. Nemen na intake alle werk voor hun rekening."

8
8
8
8
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

john coort uit Venlo

| 27 november 2018

Woning

"gemeente luisterd niet naar een invidu .met de hulp van jullie schrikken ze wel terug . dan kan het in een keer wel om dingen aan te passen .na een hersenoperatie weet ik zelf niet meer hoe ik bepaalde dingen voor elkaar moet krijgen en ben dan ook zeer dankbaar voor jullie hulp."

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

H.E Moock uit Kerkrade

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: ja

"Correcte info, zeer klantvriendelijk, zeer goede bouwkundige kennis, kortom een aanrader......"

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

P.H. Severens uit Kerkrade

| 26 november 2018

Woning

Waardeverlaging: 20.000 euru

"Vlot en goed geholpen."

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw bericht! Mochten wij u een volgend jaar van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag.

Hartelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Jenneke van Ravenswaaij uit Utrecht

| 26 november 2018

Woning

Waardeverlaging: ?

"Ik ben absoluut niet handig met de computer. weet dus nog niet of ik waardeverlaging gekregen heb.Vond jullie wel uitermate vriendelijk"

n.v.t.
n.v.t.
10
9
n.v.t.
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie! Kunt u telefonisch contact met ons opnemen? Wij vertellen u dan graag wat de verlaging is.

Wij zijn op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur bereikbaar op 026-4721076.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Hans Bergkamp uit Mijdrecht

| 26 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €10,-

"Het is alleen jammer dat voordat je dit traject ingaat de mogelijkheid bestaat dat er een taxateur letterlijk op de stoep kan staan voor de waardebeoordeling/taxatie. Verder prima gedaan."

8
8
8
7
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Als het goed is komt onze taxateur altijd aangekondigd bij u langs. Wellicht dat er een taxateur van de gemeente onaangekondigd bij u langs is geweest.
Wij zullen echter onze werkwijze nog eens goed onder de loep nemen!

Hartelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Sebastian van der lek uit Nieuwstadt

| 26 november 2018

Woning

"In het kort: betrouwbaar,snel, accuraat en zeer professioneel! Mijn dank voor al uw tot nu toe gedane inzet. Mvg, Sebastian van der Lek."

9
9
10
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Karin Francot uit Sweikhuizen

| 26 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €29.000,-

"Professioneel bedrijf wat zijn klanten serieus neemt. Makkelijk contact mee te krijgen per telefoon. Uitstekende communicatie per mail. Fijn dat de woz waarde naar beneden is gegaan."

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor de zeer goede beoordeling.
Mochten wij u een volgend jaar nog van dienst kunnen zijn dan vernemen wij graag.

Hartelijk groet,
Team WOZ-Consultants
Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak