Ervaringen

Klanten geven WOZ-Consultants gemiddeld een:
8,5

Gebaseerd op 168 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Schrijf een review
8,5
8,6
8,6
8,4
96%Beveelt wozconsultants.nl aan.
Aantal beoordelingen: 168Filter op gemeente:Portfolio bedrijfspanden

Helma Hulscher uit Middelburg

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: ?64.000

"Goede,snelle communicatie"

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mevrouw,

Wij willen u vriendelijk danken voor uw fijne beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Carolus van Kessel uit Bakel

| 27 november 2018

Woning

"Fijn dat er iemand iets voor je kan doen, waar een gewone burger geen verstand van heeft, want die wordt toch van het kastje naar de muur gestuurd."

9
9
10
10
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Bart Aerts uit Venlo

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: 11%

"Als huiseigenaar hoef je alleen gegevens aan te leveren bij aanvang. Daarna regelt WOZ-Consultants alles. Conclusie: WOZ-Consultants heeft voor ons alles Eenvoudig, Deskundig en Doeltreffend geregeld."

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw leuke bericht en mooie beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Anoniem

| 27 november 2018

Woning

"WOZ consultants heeft mijn bezwaar tegen de Woz verhoging van A tot Z verzorgd. Na mijn eerste inschrijving en informatievertrekking hebben zij alles prima geregeld en bewaakt. "

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Anoniem

| 27 november 2018

7
7
8
8
7
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen. Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

C.P.J BUTTER uit BELFELD

| 27 november 2018

Woning

"Hartelijk dank voor het behaalde resultaat. In voorkomende situaties zal ik u aanbevelen, zoals u was aanbevolen door een kennis."

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

H. Janshen uit Kerkrade

| 27 november 2018

Bedrijfspand

Waardeverlaging: 31%

"Perfect resultaat, al heeft het lang geduurd. Dit laatste zal wel aan de instanties hebben gelegen.Al die tijd werd ik niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dat kan beter."

8
8
7
6
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de feedback. Wij zullen kijken of het mogelijk is onze klanten meer op de hoogte te stellen, ook als er geen nieuws is.

De gemeente heeft inderdaad tot eind van het jaar de tijd om uitspraak te doen, vandaar dat het soms wat langer duurt voordat u reactie krijgt.

Wij wensen u nog een fijne dag!

Hartelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Kees Mommers uit Steyl

| 27 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €70,-

"Goeden communicatie en duidelijk plan van aanpak met een resultaat waarop was ingezet!"

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Mart Moris uit Weert

| 27 november 2018

Woning

"Heb nog niets gehoord dus kan ik ook geen mening geven.Duurt wel lang."

n.v.t.
n.v.t.
n.v.t.
n.v.t.
n.v.t.
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

De uitspraak is binnen. Als het goed is heeft u hier per e-mail bericht over gehad. Wanneer u inlogt in uw online dossier is de uitspraak in te zien.

Ook kunt u op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur telefonisch contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan graag naar welke waarde de WOZ-waarde is verlaagd.

Hartelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Yvonne van den Elsen uit Eindhoven

| 01 januari 1970

Waardeverlaging: Particulier

""de start was een beetje chaotisch"

10
10
10
10
10
Ja
Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak