Ervaringen

Klanten geven WOZ-Consultants gemiddeld een:
8,5

Gebaseerd op 168 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl

Schrijf een review
8,5
8,6
8,6
8,4
96%Beveelt wozconsultants.nl aan.
Aantal beoordelingen: 168Filter op gemeente:Portfolio bedrijfspanden

frans smets uit Venlo

| 30 november 2018

Woning

"Nog steeds geen bericht van de gemeente ontvangen!"

n.v.t.
n.v.t.
10
10
n.v.t.
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Wat fijn om te horen! Wij willen u vriendelijk danken voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

William Smits uit Kerkrade

| 30 november 2018

Woning

Waardeverlaging: 8%

8
8
8
8
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Wij willen u vriendelijk danken voor uw reactie en fijne beoordeling.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

J. Boon uit Ede

| 30 november 2018

Woning

"Nadat ik het vorige jaar afgescheept was door de gemeente Ede, heb ik besloten dat WOZ-Consultants dit jaar actie mochten ondernemen. Zeer succesvol!!"

10
10
10
10
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt.

Met vriendelijke groet,

Team WOZ-Consultants

Nico van Beek uit Sittard

| 30 november 2018

Woning

"Mijn bezwaarschrift wordt door de gemeente niet serieus behandeld. Dezelfde argumenten via WOZ-Consultants worden nu volledig geaccepteerd, resulterend in verlaging WOZ-waarde !!"

8
8
8
8
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw fijne beoordeling.

Een fijne dag toegewenst en wellicht kunnen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Arnold Tiemes uit Breedenbroek

| 29 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €50,-

8
n.v.t.
10
7
8
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw reactie en beoordeling.

Een fijne dag toegewenst en wellicht kunnen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Alex Schaap uit Venray

| 29 november 2018

Bedrijfspand

Waardeverlaging: €106.000,-

"Opgestuurd wat er gevraagd werd. Ik had de procedure steeds kunnen volgen, dit niet gedaan, omdat ik geen verstand van dit soort zaken heb, heb ik het aan hen overgelaten en kreeg op een gegeven moment van de gemeente een brief met nieuwe toegekende waardes door een commissie die er blijkbaar door de consultants toe gezet is alles opnieuw te beoordelen. Een gigantisch verschil het is blijkbaar minder dan de helft! De kosten worden door de Gemeente betaald. "

10
10
9
9
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Wat fijn om te horen! Wij willen u vriendelijk danken voor uw beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Paul Fiddelaers uit Nederweert

| 29 november 2018

Woning

Waardeverlaging: €30,-

"Gemeente Nederweert heeft het slecht voor elkaar.Willen zoveel mogelijk geld via w.o.z. binnenhalen.Ook voor zorg willen ze niks uitgeven.Wel 1milj. euro over gehouden."

9
9
9
9
9
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Wij willen u vriendelijk danken voor uw fijne beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Peter Oosterbaan uit Odijk

| 28 november 2018

Waardeverlaging: €14,-

"Ik had met een plotselinge waardeverhoging te maken van ca 30.000, die wel mijn woning maar niet die van andere woningen in het zelfde blok betrof. Geen bouwkundige aanpassingen of onderhoud aan het hele blok. Taxatie in 2017 komt ook op ca 30.000 te hoge woz uit. Hiervan nu 14.000 terug, maar die andere 16.000 zitten me natuurlijk niet lekker. "

7
7
7
7
7
Ja

Yvonne Schroemgens uit Tegelen

| 28 november 2018

Woning

"ik heb telefonisch contact gehad men was heel vriendelijk. verder krijg ik steeds een mailtje dat er een verandering in het dossier is. dan krijgen we bericht dat er een waardeverlaging is voor de woz waarde. maar ik heb geen post van de gemeente en verder weet ik ook niks. dat vind ik dan wel onduidelijk"

7
7
8
6
7
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte mevrouw,

Vriendelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling. Zojuist heb ik u separaat een e-mailbericht toegezonden in verband met de uitspraak op bezwaar. Mocht u nog vragen hebben hierover, laat het ons dan gerust weten. Alvast een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants

Sico Biersteker uit Oosterstreek

| 28 november 2018

Woning

Waardeverlaging: 71.000 euro

"uitstekend gedaan.2 jaar lang zelf bezwaar aangetekend, maar steeds afgewezen. WOZ Consultants hebben direct een mooi resultaat geboekt."

10
10
9
9
10
Ja

Lees hier de reactie van WOZ-Consultants

Reactie van WOZ-Consultants

 

Geachte heer,

Vriendelijk dank voor uw leuke bericht en beoordeling. Wellicht dat wij u voor een volgend belastingjaar opnieuw kunnen helpen.

Een fijne dag toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Team WOZ-Consultants
Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak