Energiebelasting

Samen met onze netwerkpartner Energiebelasting-check.nl zorgen wij ervoor dat u ook niet te veel energiebelasting betaalt! Uiteraard via het no cure, no pay principe.

 

Teruggave energiebelasting

Heeft u recht op teruggave energiebelasting? Een grote kans dat u zich dat nog nooit heeft afgevraagd. Laat staan dat u dat heeft laten controleren. Wij bieden u de kans om succesvol en risicovrij aanspraak te maken op teruggave en dit kan flink oplopen!

 

Doe de gratis Energiebelasting Check!

 

Heeft u objecten in uw portefeuille die u inclusief elektriciteit verhuurt? Dan maakt u mogelijk aanspraak op teruggave van de energiebelasting. Onze specialisten kunnen dit snel voor u checken en efficiënt voor u regelen.  

 

Betaalt u energiebelasting?

Iedereen die gas en elektra gebruikt betaalt energiebelasting. U betaalt dit automatisch aan de energieleverancier, die het weer afdraagt aan de Belastingdienst. Deze belasting omvat ca. 1/3e van het volledige gas- en elektratarief.

 

Heeft u recht op teruggave?

De teruggave is alleen van toepassing op stroom en aansluitingen met een verblijfsfunctie. De hoogte ervan hangt vooral af van het aantal woningen achter één verbruiksmeter. Uw teruggave bedraagt maximaal € 375,- per woning per kalenderjaar. U kunt de teruggave over de laatste 5 jaar aanvragen. Dit kan zelfs voor 5 jaar terug in de tijd en u hoeft er niets aan te doen.

 

Gemakkelijk uw teruggave indienen

Adficom kan uw verzoek om teruggave energiebelasting snel en accuraat voor u verzorgen. Naast uw gegevens hebben we daar 2 dingen bij nodig: de WOZ aanslagen en de jaarafrekeningen van het energiebedrijf. Het aanvraagtraject omvat doorgaans zo'n tien weken.

 

In samenwerking met:

 

Start WOZ-bezwaar Bereken uw voordeel Contact opnemen Klantbeoordeling: 8,5
Waarom WOZ-Consultants?
  • Gratis WOZ check
  • 85% succesvol
  • Landelijke dekking
  • Incl. taxatierapport
Vragen? Wij helpen u graag!
0800-8014

Bekend van: RTL 4 RTL 7 RTL Z NVM BNR nieuwsradio De Zaak